هنوز لپ تاپ بر فراز است...
اینها یک حرف هایی است برای دفاع از کنسول بازی در مقابل رایانه!........ولی مهم این است که در این حرف ها و خیلی حرف های مشابه رایانه با کنسول بازی مقایسه می شود نه با لپ تاپ.....دقت کنید.....
1 – كنسول براي بازي طراحي شده و طراحان ، بهترين كيفيت و عملكرد را بدون وقفه در بازي در نظر گرفته اند.
2 – كنسول هاي امروزي تقريبا كارهاي دم دستي كامپيوتر مثل پخش موزيك ، نمايش فيلم ، گشت و گذار در اينترنت را انجام مي دهند .
3 – در طراحي كنسول و كنترلر هاي آن ، به موقعيت فيزيكي انسان فكر كرده اند و دسته بازي به بهترين شكل ممكن در دست جاساز مي شود . اما كيبورد و موس فقط براي بازي نيستند به همين دليل بعد از مدتي بازي در دراز مدت فرم انگشتان ، كمر و چشم هايتان قطعا تغيير خواهد كرد .
4 – بازي هاي كامپيوتر ارزان تر هستند و به راحتي همه جا پيدا مي شوند اما بازي هاي كنسول ها گران تر هستند . ضمنا بازيهاي كنسول حداقل يك DVD فضا لازم دارند در حالي كه بسياري از بازي هاي كامپيوتري در چند صد مگا بايت يا كمتر نيز پيدا مي شوند ( صرفنظر از بازي هاي حجيم و گرافيك بالا )
5 – اجراي بازي ها هم در كامپيوتر و هم در كنسول ، دردسر ها و قلق هاي خودشان را دارند . براي نصب بازي در كامپيوتر بايد حواستان به حجم هارد ، حافظه رم ، گرافيك باشد و در كنسول نيز بايد حواستان به آپديت و حجم هارد باشد .
6 – كنسول ها قابل حمل مي باشند و تجهيزاتي مثل كينكت ( براي اكس باكس ) ، Move ( براي سوني و كنترلر wii ( براي نينتندو وي ) دارند كه ارزش خريد را قطعا خواهند داشت .
7 – امروز قيمت يك كنسول با تجهيرات ، تقريبا برابر با خريد يك كامپيوتر روميزي تمام مي شود . پس اگر براي بازي مي خواهيد وسيله الكترونيكي بخريد از نظر قيمت نگران نباشيد .
8 – تمام بحث هايي كه بالا شد به كنار ، من بازي در كنسول رو با هيچ چيزي عوض نمي كنم !
حالا کمی فکر فکر کنید این مطالب قطعا درباره رایانه و کنسول بازی درست است....نه لپ تاپ و کنسول بازی